Dag Sinterklaasje ...

Geplaatst 5 dec. 2018 14:11 door webmaster Het Anker

Vooral hij terug naar Spanje vertrok, kwam Sinterklaas op bezoek in onze school. Na het interview met scherpe vragen van Arent deed hij vooral een oproep voor 'respect en verdraagzaamheid'.
Dank u Sinterklaas voor het lekkers en het opvullen van de speelkoffer!

Wapenstilstand

Geplaatst 12 nov. 2018 10:42 door webmaster Het Anker

Zondag 11 november werkten we mee aan de herdenking van de slachtoffers van beide oorlogen. Klik hier voor de foto's van Eric Braet.

Herfstvakantie

Geplaatst 29 okt. 2018 00:49 door webmaster Het Anker

Van maandag 29 oktober tot en met zondag 4 november 2018 is het herfstvakantie. In het fotoalbum kan je terugkijken naar de activiteiten van de voorbije weken.

De fanfare

Geplaatst 21 okt. 2018 01:49 door webmaster Het Anker

Koninklijke Fanfare Braakmanszonen en -dochters uit Boekhoute liet de leerlingen kennismaken met de verschillende instrumenten van een fanfare. Klik hier voor de foto's.

Leerlingenraad

Geplaatst 15 okt. 2018 11:08 door webmaster Het Anker   [ 15 okt. 2018 11:58 bijgewerkt ]

Remi (6de lj.), Noa (6de lj.), Eleonore (4de lj.), Alexander (6de lj.), Rune (4de lj.), Elise (5de lj.) en Wout (5de lj.)

Verkiezing leerlingenraad

Geplaatst 12 okt. 2018 11:57 door webmaster Het Anker   [ 15 okt. 2018 11:04 bijgewerkt ]

Op vrijdag 12 oktober was er al een verkiezing in onze school. De leerlingen brachten allemaal hun stem uit. Ze kozen zeven afgevaardigden voor de leerlingenraad.
De voorbije week voerden alle kandidaten campagne. Donderdag 11 oktober stelden ze hun programma voor.
Het is tot maandag 15 oktober spannend afwachten voor de uitslag.

Foto's

Geplaatst 6 okt. 2018 07:08 door webmaster Het Anker   [ 7 nov. 2018 10:24 bijgewerkt ]

De voorbije weken deden we mee aan verschillende activiteiten (de Gîrnaert-Run, de Gîrnaertstoet, de scholensportdag, de krokusplantactie aan de Dodendraad) en gingen we op uitstap in onze eigen gemeente naar de dijk, de kreek, de polder en het rietveld. Kijk maar eens in het fotoalbum.

En de leerlingen die lid zijn van een sportclub poseerden op 19 september fier in de outfit van hun club.
(Foto: communicatiedienst gemeente Assenede)

Stemmen voor onze school

Geplaatst 23 sep. 2018 09:22 door webmaster Het Anker

We zijn al drie weken ver in dit schooljaar. Heel wat leerlingen kwamen meedoen aan de Gîrnaert Kids Run en zelfs aan de 5 kilometer van de Gîrnaert Run.
Er stapten ook heel veel kinderen mee in de stoet op zondag. Dank je wel daarvoor. In de twee nieuwsbrieven in bijlage lees je alles over de komende dagen en weken.

De gemeente Assenede heeft, in het kader van het klimaatplan tegen de opwarming van de aarde, zes projecten ingediend bij het Vlaams Ministerie voor Energie. Eén ervan is het vernieuwen van de stookketel in onze school.
Jullie kunnen mee bepalen of de gemeente hiervoor een startbudget krijgt om het project te realiseren.  We willen een warme oproep doen om vóór zondag 7 oktober jullie stem uit te brengen via www.stroomversneller.be. Maak je ook je familie en buren hier warm voor?

Geplaatst 3 sep. 2018 04:55 door webmaster Het Anker

En we zijn gestart. In bijlage onderaan vind je de nieuwsbrief die vandaag meegegeven werd. Je vindt alle data van reeds bekende activiteiten terug bij de pagina 'kalender' op deze website.

Klaar voor de start!?

Geplaatst 2 sep. 2018 07:42 door webmaster Het Anker   [ 2 sep. 2018 07:42 bijgewerkt ]

Maandag 3 september start het nieuwe schooljaar. De lessen vinden plaats van 8.30 u. tot 12.05 u. en van 13.30 u. tot 15.30 u.

Het hek gaat 15 minuten voor de start van de lessen open. Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat!

1-10 of 259