Kerstvakantie

Geplaatst 23 dec. 2018 12:41 door webmaster Het Anker

Van maandag 24 december tot en met zondag 6 januari is het kerstvakantie. We wensen iedereen deugddoende dagen en we zien elkaar fris en monter terug op maandag 7 januari.

December

Geplaatst 23 dec. 2018 12:39 door webmaster Het Anker   [ 23 dec. 2018 13:07 bijgewerkt ]

We deden de voorbije weken een inzamelactie voor Welzijnsschakels in onze gemeente. Van harte dank aan iedereen die daaraan meewerkte.
De jongens en meisjes gingen op bezoek in het PTI te Eeklo.
Traditioneel vierden we op de laatste schooldag van december het kerstfeest met een prachtige show door de jongens en meisjes van het zesde leerjaar, een uitgebreid frietmenu voorbereid door het vierde leerjaar, opgediend door het vijfde leerjaar en klaargemaakt door directeur Pedro.
De winterhappening met muziek door de fanfare, liedjes door alle leerlingen en hapjes en drankjes door de medewerkers van het oudercomité was een geslaagde afsluiter van de maand december.
In het fotoalbum blikken we terug op de voorbije weken.

Dag Sinterklaasje ...

Geplaatst 5 dec. 2018 14:11 door webmaster Het Anker

Vooral hij terug naar Spanje vertrok, kwam Sinterklaas op bezoek in onze school. Na het interview met scherpe vragen van Arent deed hij vooral een oproep voor 'respect en verdraagzaamheid'.
Dank u Sinterklaas voor het lekkers en het opvullen van de speelkoffer!

Wapenstilstand

Geplaatst 12 nov. 2018 10:42 door webmaster Het Anker

Zondag 11 november werkten we mee aan de herdenking van de slachtoffers van beide oorlogen. Klik hier voor de foto's van Eric Braet.

Herfstvakantie

Geplaatst 29 okt. 2018 00:49 door webmaster Het Anker

Van maandag 29 oktober tot en met zondag 4 november 2018 is het herfstvakantie. In het fotoalbum kan je terugkijken naar de activiteiten van de voorbije weken.

De fanfare

Geplaatst 21 okt. 2018 01:49 door webmaster Het Anker

Koninklijke Fanfare Braakmanszonen en -dochters uit Boekhoute liet de leerlingen kennismaken met de verschillende instrumenten van een fanfare. Klik hier voor de foto's.

Leerlingenraad

Geplaatst 15 okt. 2018 11:08 door webmaster Het Anker   [ 15 okt. 2018 11:58 bijgewerkt ]

Remi (6de lj.), Noa (6de lj.), Eleonore (4de lj.), Alexander (6de lj.), Rune (4de lj.), Elise (5de lj.) en Wout (5de lj.)

Verkiezing leerlingenraad

Geplaatst 12 okt. 2018 11:57 door webmaster Het Anker   [ 15 okt. 2018 11:04 bijgewerkt ]

Op vrijdag 12 oktober was er al een verkiezing in onze school. De leerlingen brachten allemaal hun stem uit. Ze kozen zeven afgevaardigden voor de leerlingenraad.
De voorbije week voerden alle kandidaten campagne. Donderdag 11 oktober stelden ze hun programma voor.
Het is tot maandag 15 oktober spannend afwachten voor de uitslag.

Foto's

Geplaatst 6 okt. 2018 07:08 door webmaster Het Anker   [ 7 nov. 2018 10:24 bijgewerkt ]

De voorbije weken deden we mee aan verschillende activiteiten (de Gîrnaert-Run, de Gîrnaertstoet, de scholensportdag, de krokusplantactie aan de Dodendraad) en gingen we op uitstap in onze eigen gemeente naar de dijk, de kreek, de polder en het rietveld. Kijk maar eens in het fotoalbum.

En de leerlingen die lid zijn van een sportclub poseerden op 19 september fier in de outfit van hun club.
(Foto: communicatiedienst gemeente Assenede)

Stemmen voor onze school

Geplaatst 23 sep. 2018 09:22 door webmaster Het Anker

We zijn al drie weken ver in dit schooljaar. Heel wat leerlingen kwamen meedoen aan de Gîrnaert Kids Run en zelfs aan de 5 kilometer van de Gîrnaert Run.
Er stapten ook heel veel kinderen mee in de stoet op zondag. Dank je wel daarvoor. In de twee nieuwsbrieven in bijlage lees je alles over de komende dagen en weken.

De gemeente Assenede heeft, in het kader van het klimaatplan tegen de opwarming van de aarde, zes projecten ingediend bij het Vlaams Ministerie voor Energie. Eén ervan is het vernieuwen van de stookketel in onze school.
Jullie kunnen mee bepalen of de gemeente hiervoor een startbudget krijgt om het project te realiseren.  We willen een warme oproep doen om vóór zondag 7 oktober jullie stem uit te brengen via www.stroomversneller.be. Maak je ook je familie en buren hier warm voor?

1-10 of 261