nieuws‎ > ‎

Zeeklas: dag 5

Geplaatst 11 okt. 2013 10:20 door webmaster Het Anker   [ 11 okt. 2013 15:07 bijgewerkt ]
Dag iedereen, 

Deze morgen om half acht piekten de oogjes nog wat bij een groot deel van de groep, dat kan ook niet anders na vier actieve dagen en een fantastische fuif. Nog vóór het ontbijt waren bijna alle koffers gepakt en de kamers opgeruimd. Na het ontbijt en de laatste opruimwerkjes vertrokken we voor onze laatste wandeling naar het strand, maar eerst maakten we een tussenstop op het uitkijkpunt aan de Hoge Duinweg. Op de Leopold I Esplanade zagen we de gevolgen van de storm van de dag voordien. Werklui kuisten de centimeters dikke zandlaag op, de ramen werden gepoetst en de stoep geveegd.
Bij het afsluiten van de zeeklas hoort ook een vrij podium met liedjes en een groepsfoto bij het standbeeld van Koning Leopold I. 
Iedereen genoot op zijn manier van ‘afscheid van de zee’: schelpen rapen op de vloedlijn, uitwaaien op het natte strand of rollebollen in de duinen. We stapten via de winkelstraat terug naar Vakantiecentrum Flipper, waar onze directeur ons deed meezingen met ‘Loelalileelaliloelelalilee…’ 
Na het middagmaal en een lekker ijsje was het al tijd voor de terugreis naar Boekhoute. Amai wat vloog de tijd!
We kwamen moe maar voldaan op school aan. Dankzij de vele helpende handen van de mama’s en papa’s was de bagage heel snel uit de bus. Zo kon iedereen op de tonen van het wek- en verzamellied afscheid nemen en naar mama en papa rennen. 
Wij kijken tevreden terug op een zeer geslaagde vijfdaagse met een zeer toffe groep! Dankjewel voor jullie inzet en doorzettingsvermogen. 

Klik hier voor de foto’s van de laatste dag.
Comments