nieuws‎ > ‎

Zeeklas: dag 3

Geplaatst 9 okt. 2013 08:53 door webmaster Het Anker   [ 9 okt. 2013 12:00 bijgewerkt ]
Dag iedereen die niet in De Panne is, 

Amai dat was weer een onvergetelijke dag. Deze voormiddag was het tijd voor een beetje sport, we mochten met go-carts rijden op de zeedijk. Na het tussendoortje was het knutseltijd. Er werd een heus minigolfterrein gebouwd door de verschillende groepjes, amai wat hebben wij goede ontwerpers en creatieve geesten. 

Na het middageten (tomatensoep zonder balletjes, kalkoenschnitzel, gekookte aardappelen en appelmoes) bracht het treintje ons naar het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke. We kregen heel veel interessante uitleg over de zee- en strandvisserij, de IJslandvaarders, het leven en werk van de visser. Het hoogtepunt van de namiddag kwam helemaal op het einde met een echte vissersboot, de aquariums met zeevissen en het voelaquarium met ondermeer roggen.

Het treintje bracht ons veilig en wel terug naar Flipper. Ondertussen hebben we de brieven en kaartjes van het thuisfront ontvangen. We schreven ons dagboek en rustten een beetje uit. Vanavond eten we eerst pannenkoeken en daarna is er de film… Flipper! Hoe kan het anders. Klik hier voor de foto's.
Comments