nieuws‎ > ‎

Stemmen voor onze school

Geplaatst 23 sep. 2018 09:22 door webmaster Het Anker
We zijn al drie weken ver in dit schooljaar. Heel wat leerlingen kwamen meedoen aan de Gîrnaert Kids Run en zelfs aan de 5 kilometer van de Gîrnaert Run.
Er stapten ook heel veel kinderen mee in de stoet op zondag. Dank je wel daarvoor. In de twee nieuwsbrieven in bijlage lees je alles over de komende dagen en weken.

De gemeente Assenede heeft, in het kader van het klimaatplan tegen de opwarming van de aarde, zes projecten ingediend bij het Vlaams Ministerie voor Energie. Eén ervan is het vernieuwen van de stookketel in onze school.
Jullie kunnen mee bepalen of de gemeente hiervoor een startbudget krijgt om het project te realiseren.  We willen een warme oproep doen om vóór zondag 7 oktober jullie stem uit te brengen via www.stroomversneller.be. Maak je ook je familie en buren hier warm voor?
Ċ
webmaster Het Anker,