nieuws‎ > ‎

Schoolfeest

Geplaatst 9 jun. 2013 06:42 door webmaster Het Anker   [ 12 jun. 2013 14:53 bijgewerkt ]
Het schoolfeest op zaterdag 8 juni werd een grandioos succes. Om 14.00 u. zat de tent al afgeladen vol voor het optreden van de leerlingen, maar eerst was er de prijsuitreiking van het project 'Vredesposter' van het 6de lj. georganiseerd door Lions Club Diederik Assenede. Noya Mechelinck werd de winnaar, Jana Van Wynsberghe en Sharon Marijs waren de andere laureaten. 
En dan was het tijd voor de de show! Dit jaar stond alles in het teken van 'De liefde voor muziek'. De leerkrachten beten de spits af met een verrassingsact. Presentatoren Piet en Tuur praatten de plaatjes aan elkaar tijdens de uitzending van Radio Ankernest met live optreden van alle leerlingen van de beide scholen. Nadien was er een grote ballonwedstrijd en na het lekker eten was het tijd voor de kinderfuif met nog enkele optredens en een dansfeest voor jong en iets minder jong.
Hartelijk dank aan iedereen die kwam genieten en vooral hartelijk dank aan de vele medewerkers en sponsors. Klik hier voor een fotoverslag, met dank aan Barbara Geys en Sophie Peckstadt.
Comments