nieuws‎ > ‎

Plattelandsklas dag 2

Geplaatst 30 apr. 2019 09:23 door webmaster Het Anker   [ 30 apr. 2019 14:29 bijgewerkt ]
Na al dat fietsen, sporten en veel buiten ravotten sliepen de meeste leerlingen heel snel in. Een deel werd deze ochtend pas wakker toen de ochtendbeats door de luidspreker knalden. Na een uitgebreid ontbijtbuffet was iedereen klaar voor de tweede dag. Zowel groep A als groep B gingen met gids Carine op verkenning aan de Boerekreek. Ze leerden over het ontstaan van de kreken, de dieren en planten op en rond de kreek en de dijk. Als afsluiter mocht iedereen waterdiertjes vangen en onderzoeken. Het werd een heel boeiende activiteit. Deze middag aten we puree, gehaktballetjes in de tomatensaus, waterkers en een lekkere chocoladepudding. Elke groep deed vandaag ook nog watersport (kajak of zeilen) en paardrijden. Om 17.00 u. werd iedereen met de hulp van de ouders en de steun van het oudercomité veilig naar Boekhoute gebracht. 
Morgen rust iedereen thuis uit.
Donderdag om 8.15 u. stipt vertrekken we opnieuw naar Sportcentrum De Boerekreek. De groepjes die nog watersport doen nemen best hun zwembroek/badpak mee om onder het waterpak aan te trekken.
Kijk naar www.buienradar.be. Je vindt er de weersverwachting en de gevoelstemperatuur in Sint-Jan-in-Eremo, handig om nog passende warme en regenbestendige kledij mee te nemen.
Klik hier voor de foto's.
Comments