nieuws‎ > ‎

Netbaltoernooi Lembeke

Geplaatst 28 mrt. 2012 08:33 door webmaster Het Anker   [ 22 mei 2013 11:52 bijgewerkt ]
Op woensdag 28 maart trokken we met een meisjes- en een jongensploeg uit het vijfde en zesde leerjaar naar het netbaltoernooi in Lembeke. 
Het was de bedoeling dat elk team zijn best deed tijdens deze sportieve namiddag met ploegen uit Assenede, Bassevelde, Lembeke en Oosteeklo. Het werd een onverwacht succes!
De meisjes van het 5de lj., aangevuld met drie meisjes uit het 4de lj., speelden, na een moeizame start, zeer verdienstelijke spannende wedstrijden. Als beloning voor hun doorzettingsvermogen wonnen ze de laatste wedstrijd. Dit geeft veel perspectieven voor volgend jaar.
De jongens van het 5de lj., aangevuld met twee sportieve binken uit het 4de lj., werden de eerste in hun reeks. Daardoor mochten ze de finale spelen en ze wonnen die ook! 
De jongens van het 6de lj. kwamen vanaf de tweede wedstrijd helemaal op dreef. Ze werden tweede in hun reeks. Daardoor mochten ze de kleine finale spelen. Ze wonnen en werden daardoor derde in de eindstand. De meisjes van het 6de lj. zetten een hele sterke reeks neer en ze werden dan ook de terechte eindwinnaar!
Hartelijk dank aan de chauffeurs en supporters. Proficiat aan iedereen voor de inzet en de sportiviteit.  
Comments